Gå til innholdet

ISFIT trenger DEG som frivillig

Isfit har utviklet seg til å bli verdens største internasjonale studentfestival. Den finner sted i Norges beste studieby, Trondheim.
ISFiT_2017_logo

Over 450 studenter fra hele verden samles i Trondheim for å ta del i forskjellige workshops og kulturelle aktiviteter. Alle workshopene er relatert til konferansens hovedtema, som i år er diskriminering.

Festivalen arrangeres annethvert år, og nå har DMMH-studentene en sjanse for å søke opptak til festivalen som varer fra 9. til 19. februar 2017.

ISFIT drives av og for studenter, og er avhengig av at studentene i Trondheim melder seg som frivillige for å bistå i arrangementet. Jobbene som lyses ut i denne omgang er innen administrasjon, økonomi, fredsprosjektet, idéutveksling, kommunikasjon og kultur. 

Les mer om ISFIT 2017

Torsdag 6. oktober har ISFIT stand i Glassgården, frem til kl. 12.30. 

Vi kommer fra administrasjonsgruppa, opplyser Oda Solesvik og Edvard Myhre. - Det er mye logistikk med mange undergrupper som blant annet ansvar for maten til deltakerne og de frivillige, transport og velferd. Andre grupper jobber med å koordinere workshopene, som er selve kjernen i festivalen. 

isfit

- Som frivillig får du veldig gode muligheter til å treffe mange nye mennesker på tvers av studiested, forteller Solesvik. - Både andre studenter i Trondheim og de internasjonale deltagerne. Du får brukt deg selv på en annen måte enn i skolesettingen.

Hverken Solesvik eller Myhre har deltatt på Isfit før, og de gleder seg masse.

- Jeg tror også at det å være med på et så omfattende arrangement blir en god erfaring å ha med seg inn i arbeidslivet, sier Myhre. - Det er kult å være en del av noe som er så veldig stort. Det er helt utrolig hvor mye arbeid som legges ned av de frivillige. 

De to NTNU-studentene gleder seg også til alle de sosiale arrangementene, der mange også er åpne for byens øvrige befolkning. Det kulturelle programmet tilbyr blant annet konserter, kunstopplevelser, teater og debattmøter. 

- Vi er på stand på DMMH i dag for vi tror studentene her kan bidra med veldig mye, forteller Myhre. Dere er gode på både pedagogikk og kommunikasjon, og jobber mye med mennesker, noe som gjør dere veldig godt egnet til å jobbe som frivillige. Det er viktig å få med studenter fra mange studiesteder i Trondheim.

 Møt opp på standen og hør mer om hvordan du kan delta på festivalen. 

Søk om å bli frivillig på ISFIT 2017.
Oppdatert