Gå til innholdet

Toddlerfestival 2014

Årets Toddlerfestival ble avviklet på en varm og solrik høstdag. Rundt 400 barn og voksne fra byens barnehager tok turen til DMMH der undervisningsrom og parken rundt var full av spennende aktiviteter.
barnstudent
(Foto: Ningsih Angen Rye).

Vulkaner, skuespill, sanserom og sanselavvo, fysikk, traktorkjøring med en ekte Gråtass - dette var bare noen av de mange tilbudene barna kunne ta i mot. Såpebobler, maling, i-pad og brannbiler, her var noe for en hver smak.

Det var mange kreative festivalinnslag og både barn og voksne så ut til å storkose seg. Ved naturlekeplassen ble det servert pølse og saft, og for de motorinteresserte var det mulighet til å få en ekte traktorvaffel. De kunne svinge seg i ringer i gymsalen, og lage lyder av flasker og instrumenter i parken.Barna var ivrige etter å gå på oppdagelsesferd blant ulike farger og tekstiler, lyder og former.

Det engelske ordet "Toddler" betyr "den som stabber og går" og omfatter aldersgruppen 1 og 2 år. Toddlerkulturen handler om særpregede væremåter og omgangsformer med bruk av kroppen som et felles kjennetegn. Hovedhensikten med den årlige Toddlerfestivalen er å gi toddlerne en enestående anledning til å synliggjøre seg selv som de sosialt aktive og interesserte personene de er.

Studentene har et stort ansvar i organisering og gjennomføring av Toddlerfestivalen. 3. års førskolelærerstudenter med fordypning i Småbarnspedagogikk har hovedansvaret for festivalen. I tillegg bidrar 3. års førskolelærerstudenter med fordypning i organisasjon og ledelse, 3 E, 3 I, 3 IKT, 3 Fysisk fostring og aktivitet og 3 F.

 gårdsplass

dramaromfysikk

torjusnett

gråtass

malingnett

JanKetil

vaffelnett

barn

gym2

gym1

ballong

børge

lyd


Oppdatert