Facebook
Gå til innholdet
Lukk

Hvordan egenarkivere

Cristin og DMMH Open er integrert sammen, så når du skal arkivere forskningsresultatet ditt bruker du funksjonalitet i Cristin. Filene overføres automatisk til DMMH Open.

Fremgangsmåte for å egenarkivere i Cristin

Logg på Cristin med ditt DMMH-brukernavn og passord. Søk frem forskningsresultatet ditt ved å trykke på Forskningsresultater/NVI og deretter Søk i resultater i menyen til venstre.

cristin-soek
Figur: Søkeskjemaet i Cristin.

 

Bruk funksjonen Lever fulltekstdokument for å laste opp filen med forskningsresultatet ditt. Hvis du laster opp den aksepterte versjonen (postprint-versjonen), velg Akseptert fagfellevurdert version/postprint.

cristin-post
Figur: Visning av et resultat i Cristin

 

Trykk på knappen Bla gjennom og finn dokumentet på datamaskinen din. Trykk så på knappen Last opp og vent til prosessen er fullført. Cristin kommer med en melding øverst på siden når dokumentet er lastet opp og lagret. Du kan deretter trykke Avslutt.

Under panseret sendes deretter filen til DMMH Open og blir lagt inn med informasjon fra Cristin. Etter at biblioteket har klarert rettigheter og dobbeltsjekket informasjonen fra Cristin vil forskningsresultatet ditt være tilgjengelig for alle. Etterhvert blir den også høstet inn av Oria og Google Scholar.