Gå til innholdet

Bestillinger

Er det bøker, artikler eller andre dokumenter biblioteket ikke har i egen samling, låner vi det inn fra andre bibliotek for deg.

Du kan reservere bøker som er utlånt. Er det bøker eller artikler biblioteket ikke har i egen samling, låner vi det inn fra andre bibliotek for deg. Du kan sette deg på venteliste og bestille bøker via Oria, eller ved å kontakte oss på biblioteket.

Reservere og bestille i Oria

Det er samme prosedyre for reservering og bestilling av bøker i Oria, uavhengig av om det gjelder en reservasjon eller en fjernlånsbestilling.

  1. Logg på Oria med Feide-ID, samme brukernavn og passord som It's Learning og StudentWeb.
  2. Finn fram materialet du ønsker å bestille (følg veiledningen på denne siden).
  3. Åpne søkeresultatet ved å trykke på tittelen på materialet, og bruk deretter fanen «Finn og bestill». Alternativt kan du trykke på «Finn og bestill» direkte fra søkeresultatet.
  4. Bruk lenken «Bestill lån» for å registrere din bestilling. Lenken er synlig når materialet er utlånt eller bare tilgjengelig gjennom andre bibliotek.
  5. Er det en artikkel kan du isteden bruke lenken «Bestill kopi».
  6. Hvis du ikke finner det du leter etter, kan du bruke det generelle bestillingsskjemaet. Velg «Bestill» i den nest øverste menyen, velg relevant fane og fyll ut skjemaet så detaljert som mulig.

Kontakt oss for reservering og bestilling

Du kan også kontakte oss for å reservere bøker eller bestille fjernlån. For at bestillingen skal gå mest effektiv, trenger vi så detaljert informasjon som mulig; Vi bruker informasjonen til å registrere bestillinger manuelt.

Oppdatert