Gå til innholdet
Lene Rønningene
19 år, klasse 1. klasse, med vekt på flerkulturell forståelse
Hjemsted: Telemark

lenerønningene

Jeg hadde hørt mye bra om DMMH før jeg begynte her. Jeg er barne- og ungdomsarbeider, og den pedagogiske lederen i barnehagen jeg jobbet i under utdanningen anbefalte meg å søke. Jeg er veldig glad i mennesker og hadde lyst på en jobb der jeg kan være til nytte.

Vi har mange spennende fag på linja mi. Særlig liker jeg SRLE, musikk og pedagogikk. Jeg har alltid likt SRLE, det er et spennende fag som går veldig i bredden og i dybden. Vi lærer om det som har skjedd før og hvordan vi kan ta dette med videre i fremtiden og inn en jobb som barnehagelærer.

Lærene vi har i dette faget i år er veldig dyktige og motiverende det gjør det også mere interessant og spennende og følge med i timene.

Norge er et interkulturellt samfunn, og jeg føler at ved å ha valgt denne linja får ekstra gode jobbmuligheter i fremtiden.

Det er lett å spørre lærerne våre hvis vi lurer på noe av pensum, ofte er det de som har skrevet fagbøkene. De er også veldig flinke til å undervise. Det er et veldig godt miljø i klassen, alle snakker godt med hverandre noe som gjør det lett å jobbe sammen.

Jeg flyttet rett hjemmefra til studentlivet i Trondheim, det har jeg vokst veldig mye på. Jeg har modnet mye, og lærer også å ta vare på meg selv. I tillegg til studiene er det mange ting vi kan engasjere oss i her, vi går fast på quizzkvelder, vi har vært med på Kulturnatta og Fadderuka. Selv om noe kan virke litt skummelt til å begynne med kan det fort få en positiv vinkling.

Hvis du er glad i barn er DMMH et godt valg.
Oppdatert