Facebook
Gå til innholdet
Lukk

MiU 2023 - Utfordringer og muligheter innen musikk og utdanning

Konferansen arrangeres av forskningsnettverket MiU: Musikkpedagogikk i utvikling og finner sted ved DMMH - Dronning Mauds Minne Høgskole for barnehagelærerutdanning i Trondheim.
MiU 2023 er en tverrinstitusjonell konferanse som har som mål å etablere internasjonale møtearenaer for akademisk, kunstnerisk og pedagogisk forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid. Konferansen åpner for et bredt spekter av bidrag med tematittelen Utfordringer og muligheter innen musikk og utdanning.

Innsending av sammendrag (frist: 15. mai)

Du kan sende inn sammendrag til følgende presentasjonsformater (vennligst angi ønsket format):

  • Paper: 30 minutter. (20 min. presentasjon, 10 min. respons/diskusjon). Dette inkluderer tradisjonelle, akademiske paper så vel som kunstneriske, utøvende paper. Respondent.

  • Symposium: 45 minutter. (35 min. presentasjon, 10 min. respons/diskusjon). Dette består av flere sammenhengende paper. Respondent.

  • Kunstnerisk presentasjon: 45 minutter konsert, remiks/live-miks, musikkteater eller lignende. Ingen respondent.

  • Rundebordsdiskusjon: 45 minutter diskusjon for grupper på 3-5 masterstudenter. Dette formatet inviterer til diskusjon om problemstillinger som er relevante for studentenes masterprosjekter. Respondent.
  • Poster: Posterpresentasjon av ferdige masterprosjekter fra 2020-2023

Skandinaviske/engelske sammendrag på 300-500 ord vil bli gjennomgått for inkludering i konferanseprogrammet.

Etter konferansen inviteres presenterende deltakere til å sende inn et fullstendig bidrag til en dobbel blind fagfellevurdering og inkludering i antologien som utgis av MusPed:Research.

Gå til påmelding for å sende inn abstract.