Facebook
Gå til innholdet
Lukk

Velkommen til nytt studieår!

Det nærmer seg studiestart og vi gleder oss til å ta i mot både nye og tidligere studenter! Følg med på denne siden for å holde deg orientert om oppstarten av studieåret 2021/22.

Hjertelig velkommen til DMMH, når den tid kommer!

VELKOMSTBREV

Alle nye barnehagelærerstudenter får et velkomstbrev i posten i starten av august. Du finner også brevene på denne nettsiden med mer informasjon om studiestart høsten 2021.

STUDENTENE SKAL FÅ UNDERVISNING PÅ CAMPUS

Vi planlegger for at alle studenter, på barnehagelærerutdanningen og på master- og videreutdanningene, i størst mulig grad skal få komme tilbake til campus og få undervisningen der. I en periode kan vi, for å ivareta smittevernhensyn, bli nødt til å gjennomføre noe mer undervisning digitalt enn ellers planlagt.

GOD PLASS BÅDE INNE OG UTE

DMMH har et stort og romslig campus på Dalen i Trondheim. I tillegg til mange gode undervisningsrom innendørs har vi også flere store uteområder i tilknytning til campus. Disse vil vi ta i bruk i oppstarten av nytt studieår.

Vi har også småbruket vårt, Frøset, som ligger nydelig til i bymarka ved Granåsen, og som gir mulighet for spredt undervisning i mindre grupper både ute og inne.

På Høgskolesenteret i Kristiansund har vi også et romslig lokale som gjør det mulig å holde trygg avstand. Vi kommer i tillegg til å være en del ute i oppstarten. 

TRYGGHETEN FØRST

Det er viktig for oss at studentene kan komme til undervisning ved DMMH og føle seg trygge på at smittevern er gjennomført på best mulig måte.

Renholdspersonalet ved høyskolen har utarbeidet gode rutiner for å hindre spredning av smitte, og det vil være lagt til rette for at god håndhygiene skal være ivaretatt for studenter og ansatte både utendørs og inne. 

DATOER FOR OPPMØTE OG UNDERVISNING

Se tidspunkt for oppmøte og samlinger for ditt studium på denne oversiktssiden. Informasjonen finnes også i velkomstbrevet for bachelorstudenter og på studiesiden. 

HVA DU MÅ HUSKE PÅ SOM NY STUDENT

Som ny student kan du lese mer om hva du må huske på og hva du bør vite her: Ny student

Fadderuke

Vi har i samarbeid med Faderstyret ved DMMH lagt gode planer for oppstart og fadderukene. Programmet vil bli sendt i posten til alle nye studenter. Detaljert informasjon om fadderukene finner du på Fadderukas Facebookside.

Du som er ny student i Kristiansund kan orientere deg om åpningsuka for HIKSU-studenter her: https://hiksu.no/apningsuka