Facebook
Gå til innholdet
Lukk

Studiestart 2021

Det er ennå en stund til studiestart, men følg med på denne siden hvis du vil holde deg orientert om oppstarten av nytt studieår.

Vi ønsker alle studenter hjertelig velkommen til DMMH, når den tid kommer!

VELKOMSTBREV

Alle nye barnehagelærerstudenter får et velkomstbrev i posten i starten av august. Brevene vil bli publisert her så snart de er klare.

STUDENTENE SKAL FÅ UNDERVISNING PÅ CAMPUS

Vi planlegger for at alle studenter, på barnehagelærerutdanningen og på master- og videreutdanningene, i størst mulig grad skal få komme tilbake til campus og få undervisningen der. I en periode kan vi, for å ivareta smittevernhensyn, bli nødt til å gjennomføre noe undervisning digitalt.

GOD PLASS BÅDE INNE OG UTE

DMMH har et stort og romslig campus på Dalen i Trondheim. I tillegg til mange gode undervisningsrom innendørs har vi også flere store uteområder i tilknytning til campus. Disse vil vi ta i bruk i oppstarten av nytt studieår.

Vi har også småbruket vårt, Frøset, som ligger nydelig til i bymarka ved Granåsen, og som gir mulighet for spredt undervisning i mindre grupper både ute og inne.

TRYGGHETEN FØRST

Det er viktig for oss at studentene kan komme til undervisning ved DMMH og føle seg trygge på at smittevern er gjennomført på best mulig måte.

Renholdspersonalet ved høyskolen har utarbeidet gode rutiner for å hindre spredning av smitte, og det vil være lagt til rette for at god håndhygiene skal være ivaretatt for studenter og ansatte både utendørs og inne. 

DATOER FOR OPPMØTE OG UNDERVISNING

Se tidspunkt for oppmøte og samlinger for ditt studium på studiets nettside: Våre studier

HVA DU MÅ HUSKE PÅ SOM NY STUDENT

Som ny student kan du lese mer om hva du må huske på og hva du bør vite her: Ny student

NYE STUDENTER PÅ BARNEHAGELÆRERUTDANNINGEN, HELTID

Åpningshøytidelighet for høstens nye barnehagelærerstudenter (heltid) i Trondheim blir onsdag 18. august kl. 12.00. Vi kommer tilbake til om dette blir et fysisk eller digitalt arrangement.

Fadderuke

Vi har i samarbeid med Faderstyret ved DMMH lagt gode planer for oppstart og fadderukene. Programmet vil bli sendt i posten til alle nye studenter. Detaljert informasjon om fadderukene finner du på Fadderukas Facebookside.