Gå til innholdet
Lukk

Bibliotekets lokaler delvis gjenåpnet!

I samråd med ledelsen ble det besluttet at biblioteket ble stengt med umiddelbar virkning 12.mars 2020, som et tiltak for å forebygge spredning av koronaviruset. Fra og med mandag 25.mai åpner vi igjen mandager og torsdager, kl.09:00-1500.
Det digitale biblioteket har holdt åpent hele tiden, men nå åpner også det fysiske biblioteket for våre studenter og ansatte. Campus er åpent for de med adgangskort til DMMH.
Biblioteket er betjent mandager og torsdager framover med åpningstid 09.00-15-00.

Vi åpner også enkelte arbeidsplasser på biblioteket for de som ønsker å sitte på biblioteket å jobbe, men antall plasser er begrenset og det skal ikke sitte mer enn 1 student ved hvert bord. Dette gjelder også grupperommene!

De som ønsker det kan få levere bøker, men vi sender foreløpig ikke ut purringer.
Legg bøkene i bokkassene i korridoren utenfor biblioteket.

Smittevern

Du må selv ta ansvar for å overholde smittevernreglene; være frisk, vaske hender og holde avstand når du er i biblioteket. Besøkende skal sette seg inn i gjeldende smitteverntiltak for studenter og ansatte før de ankommer campus. 
For oppdatert informasjon om situasjonen på DMMH, se dmmh.no .

Trenger du veiledning og hjelp fra biblioteket?

Du kan kontakte oss på e-post: bibliotek@dmmh.no

E-ressurser er tilgjengelig som vanlig, se dmmh.no/bibliotek .
Vi har mange tidsskrift, ulike databaser og nettressurser du kan bruke.

Ta en titt på "Det digitale biblioteket" for nærmere informasjon om tilgang til ulike digitale ressurser og nettsider du har tilgang til hjemmefra, enten via åpen tilgang eller vi VPN.

Henting og returnering av bøker

  • Campus er nå åpent for DMMHs studenter og ansatte og bøker kan igjen leveres inn for den som ønsker det (du kan beholde de inntil videre om du ønsker). Du kan også sende bøkene i posten eller kontakte ditt lokale bibliotek og spørre om de villige til å sende inn bøkene til oss for deg.
  • Du kan se bort fra eventuelle purringer i den perioden vi har stengt. Inntil videre vil ingen få gebyrer og erstatningskrav grunnet den pågående situasjonen.

Bestilling og reservering (venteliste på bøker).