Gå til innholdet

Åpning av semesteret 2015/2016

12.08.2015
12. august ble årets nye førsteklassinger på heltidsutdanningene ønsket velkommen på DMMH.
Glassgårdennett

Glassgården var full av studenter og ansatte da rektor Hans-Jørgen Leksen ønsket velkommen. I talen sin poengterte han blant annet at akkurat nå var Glassgården full av nye studenter som følte seg akkurat som deg. - Selv om vi alle er individer som opplever 1. studiedag svært forskjellig, er du likevel del av en gruppe. Du vil finne mange som er som deg. 

Han var trygg på at studentene vil klare seg godt, og utvikle seg til dyktige barnehagelærere gjennom de neste 3 studieårene. Flott utstyr og lokaler samt gode lærere gjør at forholdene ligger til rette for at studentene kommer seg trygt gjennom studiet.
rektornett

Trondheims ordfører Rita Ottervik er takknemlig for det gode samarbeidet mellom kommunen og DMMH. De siste årene har Trondheim opprettet 60 nye barnehager med 4000 nye plasser, dette hadde ikke vært mulig uten DMMH. Hun oppfordret studentene til å engasjere seg sosialt i Norges beste studentby. - Søk fellesskap og vennskap og bygg nettverk. Skoleresultat blir bedre med et godt sosialt liv, sa hun og ønsket de nye studentene lykke til.
ritanett

Biskop Tor Singsaas og studentrådsleder Helene Sommerseth Bakkland kom også med hilsener til de nye studentene.
singsåsnetthelenenett

Dmmhs husband opptrådte med flott musikk.
husbandnetthusband2nett