Facebook
Gå til innholdet
Lukk

Immatrikulering kl. 10.00, for nye studenter ved barnehagelærerutdanninga i Kristiansund

Vi ønsker alle nye barnehagelærerstudenter i Kristiansund hjertelig velkommen til DMMH!
Klassestyrer vil orientere om studiet og gjennomgå fagplan og timeplan, samt annen praktisk informasjon.

Den første samlingsuken er på fire dager, fra og med mandag 23. august til og med torsdag 26. august, og i løpet av den første samlingen får du møte din klasse, klassestyrer og flere av lærerne og du vil ønskes høytidelig velkommen!

I løpet av den første samlingsuken kommer vi også til å være mye utendørs. Du må derfor ha med deg utstyr og klær, (støvler og turtøy det er greit å bevege seg i) som er egnet for dette. Kantina ved HiKSU er ikke i drift, men det er mulig å kjøpe lunsj flere steder med kort gangavstand fra HiKSU. Uansett er vår anbefaling at du tar med matpakke på samlingene, slik at du kan bruke tiden til å bli kjent med medstudenter.

Dette deltidsstudiet er ellers organisert i samlingsuker med tre dager undervisning mandag til onsdag, og nettundervisning i sanntid hver tirsdag mellom samlingene. I det første studieåret er det åtte samlingsuker. I tillegg kommer praksisukene, med praksis i barnehage hver dag. Samlingsukene byr på variert undervisning, vanligvis fra kl. 08.30 – 15.30 alle dager, unntatt mandag når vi begynner klokken 9.30.

Ordinært er all undervisning ved DMMH obligatorisk. Dette gjelder både campusundervisning i samlingsukene, den sanntidsstrømmede nettundervisningen på tirsdager mellom samlingene og i praksis. Eventuelt vil egne regler knyttet til covid-19 iverksettes. Det er også obligatorisk å ha med egen pc på samlingsukene, og du får utdelt et headset på første samling som vi ønsker at du bruker når du deltar i nettundervisningen.
Arr. dato: 23.08.2021
Ønsker du mer informasjon om dette temaet? Kontakt en av våre eksperter