Gå til innholdet

Julekrimkalender

Årets mest spennende julekalender er laget av 3 studenter ved DMMH. 
- Vi hadde lyst til å lage en julekalender som ga oss svar på ting vi lurte på om DMMH, forteller Martin Birkeland og Tomas Dalberg som sammen med Mats Bakkevold Uri står bak julekalenderen. De har også fått med seg et par medstudenter til hjelp bak kameraet. 

-  Idèen kom da vi var på klassetur til Frøset gård. Der laget vi et lite show med quizz, og det ble veldig godt mottatt. Det er moro når det skjer noe på høgskolen, så vi bestemte oss for lage en julekalender.

Facebooksiden Barnehagelærerstudenten, lærere, rektor, studenter og Studentparlamentet har blitt invitert inn i Studentkroa for å snakke om livet på DMMH. For spenningens skyld har de også blandet inn et lite julemysterie i kalenderen, og det er klare referanser til Jul i Skomakergata.

De tre studentene har ingen eksamen dette semesteret, så de har kunnet vie seg helhjertet til oppgaven med å lage kalenderen. 

- Mesteparten av filmingen gikk på et par dager, dette har skjedd veldig spontant forteller de, og oppfordrer alle til å følge med på Facebooksiden til Studentparlamentet der nye episoder legges ut hver dag frem mot jul. 

Og ingen julekalender uten premie - her har Studentparlamentet og DMMH bidratt. 

Martin og Tomas
Martin Birkeland og Tomas Dalberg i klasse 2 B er spent på mottakelsen av julekalenderen.
Oppdatert