Facebook
Gå til innholdet
Lukk

Karrieredag på DMMH

Karrieredagen er et populært møtested mellom studenter og mulige arbeidsgivere.  
Glassgård 2

Kommuner og private aktører hadde møtt opp i Glassgården for å møte 3. og 4. års studentene ved DMMH. Både masterutdanning og veiledningstiltak ble godt presentert. I tillegg arrangerte Utdanningsforbundet sitt populære jobbsøkerkurs for studentene. 

studenter nett

Haakon Løvik og Kim -Stian Myrstad i 3 KF er godt fornøyd med dagen. - Det er veldig fint at arbeidsgiverne kommer hit og får presentert seg, synes de. Begge studentene går på linja med vekt på musikk, drama, kunst og håndverk. - Mange av barnehagene vi har møtt mangler personale med kunstfaglig kompetanse, forteller de. - Det kan gi oss en fordel i arbeidsmarkedet.

På sikt kan Myrstad tenke seg å ta en mastergrad men først vil han ut i arbeidslivet. Løvik har ikke helt bestemt seg hva han skal gjøre når bachelorgraden er vel i havn, og Karrieredagen har vært en fin anledning til å bli kjent med de ulike mulighetene. 
 
Adecco
- Det er slutt på den tiden at bemanningsbyråene sender ufaglærte rett fra gata og inn i barnehagene, forteller Eirik Aune. Sammen med kollega David Andresen representerer han Adecco blant utstillerne. Aune forteller at byrået har faste avtaler både med Trondheim kommune og flere private barnehagekjeder. - Hos oss kan barnehagelærerne få erfaring fra mange forskjellige typer barnehager. Det kan være en god erfaring å ha med seg før man søker fast stilling.

Monica

Nina
Monica Seland og Nina Scott Frisch var blant foreleserne som informerte om de nye mastergradene i regi av DMMH. 
 
 Glassgård 1
 
Publisert: 20.01.2017 00:00
Ønsker du mer informasjon om dette temaet? Kontakt en av våre eksperter