Facebook
Gå til innholdet
Lukk

Vitamininnsprøyning på Frøset

Første årsstrinn barnehagelærerer med vekt på natur og friluftsliv inviterte til barnefestival i skogen.

Studentene har hatt praktisk eksamen i musikk, drama, kunst og håndverk, og uartbeidet til sammen 8 eksamensforestillinger med base i hver sin farge og grønnsak. De to klassene tilbrakte uka oppe på Frøset i regn og blåst, mens de forberedte oppsetningene.

Medvirkning

Barnehagene som var publikum var veldig fornøyde med dagen, og følte at de fikk være med som en del av festivalen. Barna deltok med sang og dans og var veldig engasjerte. De ga gode tilbakemeldinger på det de opplevde.

Voksne som tør å gå i rolle

- Studentene leverte så til de grader, forteller en stolt høgskolelektor Pål Gerhard Rystad, som hadde tatt turen for å støtte studentene sine.

- De har skapt en karakter som de kan ta med seg direkte ut i barnehagen og ha nytte og glede av i flere år. Det er akkurat det vi trenger mer av i barnehagen, vi vil ha voksne som tør å gå i rolle, som tør å gå i dialog med barn. Vi trenger barnehagelærere som bringer med seg musikk, drama og kunst og håndverk inn i barnehagen. Det blir veldig profesjonsnært.

De internasjonale studenene på DMMH var også til stede, og fikk et godt utbytt av forestillingene. Her var det både lek med språk og med kroppen, som inspirerte til

- Det er en fantastisk opplevelse å se dem skinne, jeg gikk gjennom hele følelsesregisteret, sier Rystad som roser båd elærerteam og studenter med en meget vellykket festival.

 
Publisert: 02.06.2023 00:00
Ønsker du mer informasjon om dette temaet? Kontakt en av våre eksperter