Gå til innholdet

Konsulent i studieadministrasjonen

Fast stilling med tiltredelse 01.09.2019.
Søk stillingen

Spørsmål kan rettes til: 

Studiesjef Mona Wærøe Langseth, 73 80 52 22

Søknadsfrist: 2. juni 2019.

Stillingen som konsulent inngår i høyskolens studieadministrasjon.
Studieadministrasjonen behandler alle studentsaker fra opptak til vitnemål herunder arbeidsoppgaver knyttet til eksamen, praksis, og studieveiledning.

I den administrative databehandlingen benyttes Felles Studieadministrativt system (FS), itslearning, Emweb, timeEdit, WISEflow, Public 360 og Microsoft Office, og stillingen krever kunnskap om og erfaring med bruk av disse systemene. 

Vi søker en fleksibel og allsidig medarbeider som kan bidra til å løse så mange studieadministrative oppgaver som mulig. 

Kvalifikasjonskrav:

  • Erfaring fra studieadministrativt arbeid i UH-sektoren
  • Arbeidserfaring fra de studieadministrative datasystemene
  • Høyere utdanning på bachelornivå
  • God norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne


I tillegg må du være god til å samarbeide tett med andre, rask til å sette deg inn i nye systemer, strukturert og god på planlegging. Du tar initiativ og kan mestre til tider høyt arbeidspress.

Vi tilbyr:

  •  Lønn etter kvalifikasjoner som konsulent fra lønnstrinn 46 (p.t. kr. 415 100) til lønnstrinn 56 (p.t.kr 488 500). For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønnstrinn vurderes.
  • Pensjonsordning i Statens Pensjonskasse
  • Gode forsikrings- og velferdsordninger
  • Fleksibel arbeidstid 


Dronning Mauds Minne Høgskole for barnehagelærerutdanning (DMMH) ligger i Trondheim og er en akkreditert privat høyskole organisert som en selvstendig stiftelse med tilknytning til Den norske kirke. Høyskolen er underlagt lov om universiteter og høyskoler.

DMMH skal gjennom praksisnær og forskningsbasert undervisning gi bachelorutdanning, mastergradsutdanning og videreutdanning i samsvar med de krav samfunnet setter til kvalifisert arbeid i barnehagesektoren.

Høyskolen har ca. 1400 studenter og ca. 150 ansatte,  hvorav 110 arbeider innen undervisning og forskning og annen faglig  virksomhet og 40 innen administrasjon/drift. Høyskolen driver også oppdragsvirksomhet for barnehagesektoren.