Facebook
Gå til innholdet
Lukk
20180905_174250

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Fordyp deg i interkulturelle tematikker i sjarmerende Odense, H. C. Andersens hjemby. Oppholdet begynner med praksis og deretter tar en to emner sammen med lokale studenter. 
Institusjonens hjemmeside: https://www.ucl.dk/
Informasjon om Odense: https://www.visitodense.com/ 
Erasmus code: DK VEJLE06

Hva kan du studere?

Ved UCL tar en to moduler som bygger på hverandre. Del 1 (modul 14) blir avsluttet før en begynner på del 2 (modul 18). Høsten 2022 har de følgende alternative emner som kan tilbys DMMH-studenter*. En må velge ett av alternativene under:
  • Kulturmøde og interkulturalitet
  • Medier og digital kultur
  • Social innovation og entreprenørskab
Emnene tas sammen med studenter fra hele pædagoguddannelsen ved UCL, dvs. at det ikke kun er barnehagelærerstudenter, men også studenter som spesialiserer seg på skole, SFO og spesialpedagogikk. 

I tillegg til studiene er det 25 dagers praksis i en lokal barnehage med flerkulturell profil. 
*Med forbehold om endringer.

Språk

Det meste foregår på dansk, men en kan måtte forholde seg til noe engelsk.

Økonomi

Mer info kommer.

Stipend

Som Erasmusstudent til UCL får du Erasmus+ stipend tilsvarende 460 Euro i måneden. 80% blir utbetalt før utreise, de resterende 20% blir utbetalt etter hjemkomst og fullføring av rapporter. 

Som Erasmusstudent kan en få ordinær støtte fra Lånekassen og ekstra reisestøtte. Se Lånekassen for oppdatert informasjon.

Faglig godkjenning

Utveksling til UCL inngår i fordypningen "Barnehager i internasjonale perspektiver". Alle emner en tar ved UCL kan innpasses i graden ved DMMH, så lenge de har blitt forhåndsgodkjent og er fullført og bestått. 

På lik linje med de andre fordypningene, har en mulighet til å søke om videreutdanning og masterprogrammer ved DMMH etter fullført bachelorgrad.