Facebook
Gå til innholdet
Lukk

UIC Barcelona

Universitat Internacional de Catalunya er et ungt universitet som satser på internasjonalisering og har mange studietilbud som undervises på engelsk, deriblant barnehagelærerstudier. 
Plassert i Barcelona, en storby og strandby med fantastisk arkitektur og mange kulturelle opplevelser, ligger det til rette for mange flotte opplevelser. 
Institusjonens hjemmeside: https://www.uic.es/en
Informasjon om Barcelona: https://www.barcelonaturisme.com/wv3/en/ 

Hva kan du studere? 

Her er noen eksempler på emner som tilbys i høstsemesteret:
Music, Plastic and Physical Expression 2 (6 stp)
Languages and Literacy 3 (6 stp)
Languages and Literacy 3 (6 stp) 
I tillegg er det 25 dagers praksis i en lokal barnehage

Språk

Undervisningen foregår på engelsk, men det kan være en fordel å kunne litt spansk.

Økonomi

Dette er en ny samarbeidsavtale, opprettet høsten 2020. Vi har dermed ikke oppdaterte priser fra tidligere studenter. Men en bør nok regne med levekostnader, inkludert husleie, på ca. 1000 Euro/mnd. 

Stipend

Som Erasmusstudent til UIC får du Erasmus+ stipend tilsvarende 410 Euro i måneden. 80% blir utbetalt før utreise, de resterende 20% blir utbetalt etter hjemkomst og fullføring av rapporter. 

Som Erasmusstudent kan en få ordinær støtte fra Lånekassen og ekstra reisestøtte. Se Lånekassen for oppdatert informasjon.

Faglig godkjenning

Utveksling til UIC inngår i fordypningen "Barnehager i internasjonale perspektiver". Alle emner en tar ved UIC kan innpasses i graden ved DMMH, så lenge de har blitt forhåndsgodkjent og er fullført og bestått. 

På lik linje med de andre fordypningene, har en mulighet til å søke om videreutdanning og masterprogrammer ved DMMH etter fullført bachelorgrad.