Facebook
Gå til innholdet
Lukk
boligtrondheim

Bolig/hotellavtaler i Trondheim og Kristiansund

Om det er mulig bør du sjekke andres erfaringer med boligen før du skriver kontrakt.
Boliger   Sjekkliste ved leie av bolig

Trondheim

Vil du bo i verdens største kollektiv med studentdrevet kjøkken? Eller ønsker du å leie ditt eget hus i sjøkanten? Trondheim har et utall bomuligheter for studenter. I tillegg til Studentsamskipnaden Sit finnes det flere private utleieselskap og utleiere. 

Tak over hodet

Har du ikke fått bolig ved studiestart? Ved hjelp av Tak over hodet-garantien kan du leie rimelig rom på Scandic Lerkendal eller Trondheim Vandrerhjem
Tak over hodet-garantien

Hotellavtale

Studenter betaler fastpris på Comfort Hotel® og på Quality Hotel™. Prisen er for to personer og halveres dersom du deler rom med noen. 

Kart over Trondheim

Kristiansund

Studiested Kristiansund har undervisningslokaler på Høgskolesenteret i Kristiansund (HiKSU), Industriveien 18, som ligger på Løkkemyra på Nordlandet. Senteret ligger 13 km fra sentrum, men det er et gode bussforbindelser fra HiKSU og inn til sentrum. Det er også fin sykkelavstand fra sentrum til HiKSU.

Overnattingsavtaler i Kristiansund

Hotellavtaler:

Studenter betaler fastpris på Comfort Hotel® og på Quality Hotel™. Prisen er for to personer og halveres dersom du deler rom med noen. 

Studenter i Kristiansund kan også benytte HiKSU sine avtaler for overnatting. HiKSU har overnattingsavtaler med Quality Hotel Grand Kristiansund. Her er det tilgang til fullt treningssenter som hotellets gjester.

I tillegg har HiKSU avtale med Atlanten Motell|Apartments|Camping som omfatter rom og leiligheter med ulike størrelser. Leilighetene har flere soverom og kan deles med andre studenter. Dette er en fin plass for de som ankommer med bil med siden det er gratis parkering. Booking gjøres direkte med overnattingsstedet på e-post eller telefon. Avtaleprisene får du ved fremvisning av opptaksbrev eller studentkort.

Kart over Kristiansund.