Facebook
Gå til innholdet
Lukk

Linjeforeningen Caeca Regina

Caeca Regina er DMMHs linjeforening. Linjeforeningen ble opprettet sommeren 2015, og har det siste året jobbet for et sosialt felleskap på tvers av klasser og kull for studentene på skolen. 
KONTAKT CAECA REGINA
Vedtekter

Dette gjør vi gjennom ulike arrangementer som pizzakvelder, filmkvelder, fester, turer etc. for våre medlemmer. Nettopp det å bli kjent med hverandre er kjernen i det vi jobber med. 

Navnet våres Caeca Regina er fra latin og betyr blind dronning. Dette har vi valgt som navn i bakgrunn av at skolen sine lokaler var tidligere brukt som blindeskole.

Vi holder til i studentkroa som er tilgjengelig fra Glassgården. Her er alle velkommen! Selv de som ikke er medlem av Caeca Regina. Her er sittegrupper, storskjerm, musikk anlegg, bar, langbord og mer. Dette er en samleplass for studentene på DMMH. 

Videre fremover ønsker vi å jobbe for at nye studenter skal bli en del av vårt fellesskap. Det skal sies at Caeca Regina er en kjemperessurs for nye studenter her på skolen. Her får du møte studenter som har gått gjennom akkurat det førsteklassingen går gjennom ved skolestart, og har mye god erfaring å dele. 

Vi vil ønske alle nye studenter ved Dronning Mauds Minne Høgskole velkommen til vår skole, og håper å se dere blant våre medlemmer etter skolestart. 

Leder for Caeca Regina 2023/2024 er Linda L. Horne.