Facebook
Gå til innholdet
Lukk

Barnas oktoberfest - Toddlerfestival på DMMH

Tradisjonen tro ble årets Toddlerfestival avholdt en torsdag på senhøsten.
Oktoberfargene omkranset høgskolen og laget en fargerik ramme rundt festivalen. De siste 15 årene har 3. klassingene ved DMMH stått ansvarlige for å arrangere Toddlerfestivalen. Da tømmes høgskolen for andre studenter og klasserommene åpnes for barn og voksne fra barnehagene i Trondheimsområdet. 

Tradisjonen tro arrangeres fysikkaktiviteter og kjemi utendørs, her var både ballonglek, vannhjul, såpebobler og eksperimenter. Flere klasserom var gjort om til sanserom, og utelekeplassen ble et eldorado for aktive toddlere. 

I år var både jungelen og verdensrommet representert, i tillegg til blant annet lydfabrikk og ballonghuler. Barna hadde en eget rom for å roe seg litt ned - Pusterommet, og i Skyggehula var det lek med skygger. 

Det engelske ordet "Toddler" betyr "den som stabber og går" og omfatter aldersgruppen 1 og 2 år. Toddlerkulturen handler om særpregede væremåter og omgangsformer med bruk av kroppen som et felles kjennetegn. 

Hovedhensikten med den årlige Toddlerfestivalen er å gi toddlerne en enestående anledning til å synliggjøre seg selv som de sosialt aktive og interesserte personene de er.

Bildene fra festivalen er tatt av studentene selv. Publisert: 04.11.2016 00:00
Ønsker du mer informasjon om dette temaet? Kontakt en av våre eksperter