Facebook
Gå til innholdet
Lukk

DMMH har også utdanning i Kristiansund

I barnehagen er det mange lederoppgaver. Du kan ta barnehagelærerutdanning med vekt på ledelse på deltid i Kristiansund.


- Deltidsstudiet er en fin mulighet for meg til å kunne studere samtidig som jeg jobber. Jeg jobber full tid utenom også studerer jeg på deltid i Kristiansund.

- Barnehagelærerstudiet med vekt på ledelse vil jeg virkelig anbefale for andre. Det er en mulighet til å få fordype seg i faget hvis du allerede er i barnehageyrket, eller om du vil tenke på om dette er en fin mulighet til å bli kjent med et yrke som du kanskje har tenkt på at du ville prøve deg på.

Mona Hatlen

Samlingsbasert barnehagelærerutdanning

DMMH tilbyr barnehagelærerutdanning på deltid over 4 år i Kristiansund og i Trondheim.

Delttidsstudiet består både av fysiske samlinger og av nettbasert undervisning. I løpet av utdanningen skal studentene også ha 100 dager i praksis.

Et lite miljø med et stort utbytte

- Høgskolesenteret brenner for at de som kommer til oss skal få de beste forutsetningene for å lykkes med studiene og trives i byen. Vi har blant annet en aktiv studentforening som arrangerer sosiale arrangement for alle studentene på huset, på tvers av skole og fagretning, sier daglig leder Jøran Gården i Kristiansund.

Fokus på ledelse 

Barnehagelærerutdanningen er en lederutdanning. Som barnehagelærer kan du få mange lederroller, både i og utenfor barnehagen.  

Som barnehagelærer må du kunne stå for valgene dine. Du kommer til å møte foreldre, eiere og andre som har ulike faglige bakgrunner, da må du kunne begrunne de avgjørelsene du tar og ikke bare synse og mene. 

Interessert i å finne ut mer?

Da kan du lese mer om vårt studietilbud og møte våre studenter og ansatte her:

Studietilbud   Derfor valgte vi DMMH
Publisert: 14.12.2020 13:17
Ønsker du mer informasjon om dette temaet? Kontakt en av våre eksperter