Facebook
Gå til innholdet
Lukk

DMMH-studenter på arbeidsoppdrag

Norsk kulturskoleråd, Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen og Kulturtanken står bak konferansen "Kykeliky - kultur for de yngste".
Kykeliky

På konferansen 4.og 5. april er det flere innlegg fra DMMHs forelesere. I tillegg treffer vi også på 3 "kyllinger" som har tatt på seg en frivillig ekstrajobb på konferansen. Caroline Kvalvik Woldstad, Elisabeth Grindheim Svestad og Haakon Sklett Løvik er alle 3. årsstudenter ved DMMH, der de har valgt å spesialisere seg i musikk, drama, kunst og håndverk.

Studentene har blant annet fått ansvaret for å dekorerere forværelset til konferansen, de timer lengden på foredragene, hjelper til ved verksteder og har mye annet praktisk ansvar. 

- Vi ble spurt av lærerne våre om vi ville bidra mot å få være med på konferansen. Det er veldig morsomt å få så mye ansvar, og vi får mange gode tilbakemeldinger fra konferansedeltakerne.

Å arbeide som frivillig gir mye tilbake. - Jeg har fått masse inspirasjon og nye tanker til bacheloroppgaven, forteller Grindheim Svestad. 

- Det er andre erfaringer enn våre, her får vi barnehagens syn på ting, legger Kvalvik Woldstad til. Hun setter stor pris på muligheten studentene fikk til å være med og gjennomføre et slikt arrangement, og mener de har lært masse av det.

- Hele konferansen er full av mennesker som arbeider med barnekultur. Det er en flott anledning til å danne nettverk, sier Sklett Løvik. Han skriver bacheloroppgave om festivaler, og synes det har vært veldig nyttig å høre på konferanseinnleggene. 

kykeliky2
Publisert: 05.04.2017
Ønsker du mer informasjon om dette temaet? Kontakt en av våre eksperter