Facebook
Gå til innholdet
Lukk

Dronning Mauds Stipend og avslutningsseremoni for bachelorstudenter

Gratulerer til Malin Arnesen Nilsen, Vilde Brevik Aarønes og Anna Drågen, som alle tre vant Dronning Mauds stipend på 10 000 kr. hver. 

dmmhstipend5
Det ble en spesiell avslutning på studieåret for våre studenter. For årets 3.- og 4. års studenter ble det også en annerledes avslutningsseremoni. I stedet for en høytidelig seremoni i Glassgården ble det strømmet en digital avslutning, for å hylle de nyutdannede barnehagelærerne. 
 
Rektor Hans-Jørgen Leksen og leder av Studentparlamentet Simen Oftedahl holdt taler, mens lærerne Jan Ketil Torgersen, Rolv Lundheim, Thomas Nguyen Grete Storbæk Eriksen og Ingvild Olausen spilte og sang. 

- Det meste ligger foran deg, sier rektor, og legger til at yrkeslivet har mye å by på av både oppturer og nedturer. Han er sikker på at studentene har fått gode verktøy fra sine år på DMMH og er overbevist om at de til tross for en spesiell avslutning på studiet blir trygge og gode barnehagelærere.

Oftedahl roser studentene for å ha vært endringsvillige og klart det mange ikke har klart, å fullføre studiet på normert tid.

- Det er imponerende.Nå har dere fått en formell utanning og formell kompetanse, nå skal dere ut og få de praktiske erfaringene som gjør dere til verdens beste barnehagelærere, sier han, og stemmer i rektors gratulasjoner. 

Vinnerne av Dronning Mauds stipendet imponerer alle på hvert sitt vis. De er faglig sterke og engasjerte, aktive og reflekterte og har alle gjort en utmerket og over gjennomsnittet innsats på hvert sitt område. 

Stipendet er på 10 000 kr, og kan brukes som reisestipend for studium av førskolebarns oppvekstvilkår i andre land eller her i landet. Det kan også brukes til videregående faglig utdannelse.
Publisert: 22.06.2020 00:00
Ønsker du mer informasjon om dette temaet? Kontakt en av våre eksperter