Facebook
Gå til innholdet
Lukk

Eksamenstid på DMMH

Til stor glede for inviterte barnehager og medstudenter har DMMHs 1. klassinger opptrådt med dramaforestillinger denne uka. 
Eksamensoppgaven i musikk-drama er å lage et kunstnerisk møte mellom barna og studentene. Inndelt i grupper har studentene fått hvert sitt bilde som de har hatt som utgangspunkt for besvarelsen. I tillegg må hver presentasjon inneholde bruk av blåseinstrumentet kazoo.

1enett3

Måns under senga, skumle sjørøvere og måner på avveie er bare noen av møtene i regi av klassene 1 D og 1 E. Slemme-snille haier og ufarlige bjørner ble også godt tatt i mot.
 runanett

Etterhvert som forestillingene trådte frem ble det unge publikummet varmere og varmere i trøya. De reiste i romskip og åpnet flaskeposter, og klarte til og med å hente ned den bortkommende månen. 
nett3

Samtidig fikk studentene vist frem flere musikkinstrumenter og sangferdigheter, og fikk dermed laget en trygg stemning for barna. Myke slør, lyskuler og stoffremser lagde en magisk stemning i rommet. 
alexandra å

- Det har vært viktig å la barna ta del i møter, forteller Alexandra Ålgårdstad fra 1 D. - De som jobbet i barnehagene hadde fått beskjed om å la barnet komme frem på scenen om de ønsket det. Dermed gikk jo ikke alt etter planen, men det ble bare gøy med alt det barna tilførte. Jeg bare lekte og koste meg under fremføringen. 

nett1
sjørøvernett2
1enett4
1enett2
1enett
gruppe 3nett
 

 
Publisert: 20.05.2016 00:00
Ønsker du mer informasjon om dette temaet? Kontakt en av våre eksperter