Facebook
Gå til innholdet
Lukk

En historisk dag på DMMH

Tirsdag 16. august var en historisk dag ved DMMH. Da startet vi opp master i barnehageledelse, høgskolens første master «på egen kjøl».

nyMaster03
  - Et lite steg for menneskeheten, men et stort steg for høgskolen. Som Rektor, Hans-Jørgen Leksen, uttrykte det. Han tok i mot de nye masterstudentene med et tre ganger tre hurra og ønsket hjertelig velkommen til de som har gått her tidligere, enten på barnehagelærerutdanningen eller som student ved høgskolens mange etter- /videreutdanninger og til de som er helt nye studenter ved DMMH.


nyMaster04
 Rektor trakk fram begrepet barnehagelektor, en tittel som foreløpig ikke har noen formell status, men som kan bli aktuelt i framtida sett i sammenheng med masterutdanningene rettet mot barnehagesektoren.

Jan Ketil Torgersen og Hanne Bæverfjord stod for det kunstneriske innslaget med en strålende tolkning av Knutsen og Ludviksens «Forhekset prinsesse» til glede for både masterstudenter og de ansatte.

nyMaster01
  Etter at Ivar Selmer-Olsen hadde fortalt om prosessen fram mot at DMMH har fått sin egen masterutdanning, den første i sitt slag i landet, gav Line Hellem fra studieadministrasjonen praktisk informasjon før studieprogramleder, Per Tore Granrusten, presenterte seg selv og foreleserne som skal undervise studentene.

Etter åpningen av masterstudiet var det tid for studentenes første undervisningsøkt, Strategisk ledelse, med professor Kjell Åge Gotvassli.
 
 

  
 
Publisert: 16.08.2016 00:00
Ønsker du mer informasjon om dette temaet? Kontakt en av våre eksperter