Facebook
Gå til innholdet
Lukk

Etter utvekslingsoppholdet

OLS: Hvis du fikk mellom A1-C1 på OLS-språktesten, kommer du i løpet av desember til å få en invitasjon til å ta den endelige språktesten. Formålet med denne testen er å se om språkkunnskapene har forbedret seg i løpet av oppholdet.  Hvis du ikke mottar en mail om «final assessment» sjekk spam-filteret ditt og logg også inn på OLS-siden og sjekk at du har ført opp riktige datoer for utvekslingsoppholdet.

Evalueringsskjema fra EU: Når oppholdet er over vil dere få tilsendt et evalueringsskjema fra EU med diverse spørsmål dere skal svare på. Vi anbefaler dere å fylle ut dette med en gang dere får det, ellers er det så fort gjort at det går i glemmeboka.

Evalueringsskjema fra DMMH: For å kunne gi best mulig informasjon til nye utvekslingsstudenter, vil vi be dere om å fylle ut en spørreundersøkelse med diverse spørsmål om utvekslingsoppholdet. Det er en del spørsmål, dere bestemmer selv hvor utfyllende informasjon dere vil gi. Dere vet hvilken informasjon dere savnet før utvekslingsoppholdet, svarene i denne undersøkelsen skal være en måte å imøtekomme dette på. En stund etter hjemkomst kommer vi til å ha et evalueringsmøte med dere sammen med Gjertrud/Marianne, og da kommer svarene deres til å bli brukt som utgangspunkt for samtalen (det vil selvfølgelig være rom for å ta opp andre ting i evalueringsmøtet også).

Tips: For scanning av dokumenter bruk Adobe Scan eller tilsvarende mobilapp, så får dere enkelt digitalisert dokumenter og skjemaer uten å måtte finne en skanner/printer.

Publisert: 24.08.2021
Ønsker du mer informasjon om dette temaet? Kontakt en av våre eksperter