Facebook
Gå til innholdet
Lukk

Godt i gang med planleggingen av Fadderuka

- En god studiestart og gode relasjoner legger grunnlaget for hele studietiden. Du får venner du vil ha med deg hele studieløpet, sier Bjørn Anders Nubdal og Anita Vikestad fra Fadderstyret på DMMH.
Søk om å bli fadder 

Søknadsfrist 20. april.

Anita Vikestad og Bjørn Anders Nubdal fra Fadderstyret ved DMMH oppfordrer flere studenter til å melde seg som faddere. Påmeldingsfrist er 20. april.Bjørn Anders Nubdal og Anita Vikestad  fra Fadderstyret ved DMMH oppfordrer flere studenter til å melde seg som faddere. 

- Målet med Fadderuka er at den skal være et inkluderende og fullverdig tilbud for alle, forteller Anita Vikestad som er nestleder i Fadderstyret. Leder Bjørn Anders Nubdal samstemmer. 

- Selv om du ikke møter opp på alle arrangementene skal du likevel få en mulighet til å bli en del av studentfellesskapet.

Fadderuka fokuserer på at studentene skal bli kjent med hverandre, med DMMH og studentforeningene og med Trondheim by. 

Lav terskel for å bli kjent

- Alt foregår i trygge rammer, og selv om vi blant annet skal ha noen utkledningsaktiviteter så ønsker vi ikke å fremme noe kjøpepress. Det holder å være seg selv, det er samholdet og aktivitetene som skapes som skal være i fokus, sier Nubdal.

Fadderstyret er midt i planleggingsfasen av programmet for de to ukene Fadderuka varer. På programmet står blant annet rebusløp, Amazing Race, fest på en av byens nattklubber og en digital quiz der også de nye studentene fra campus Kristiansund blir invitert. Høgskolen er også involvert i Fadderuka, og vil ha en del arrangementer på dagtid.

Nubdal og Vikestad håper på et mer åpent samfunn til høsten, men understreker at det med mindre endringer skal være mulig å gjennomføre alle arrangementene dersom det skulle komme innstramminger i forhold til smittesituasjonen.

- Noe annet som er også er veldig kjekt med Fadderuka er at fadderne hjelper deg med spørsmål om pensum og klasserom og hvordan alt fungerer. De har vært gjennom en studiestart selv og vet hvilke behov de nye studentene har, påpeker de.

Publisert: 12.04.2021 00:00
Ønsker du mer informasjon om dette temaet? Kontakt en av våre eksperter