Facebook
Gå til innholdet
Lukk

Kongelig besøk på campus Kristiansund

Hans Kongelige Høyhet Kronprins Håkon besøkte denne uka Høgskolesenteret i Kristiansund, der DMMHs bachelor i barnehagelærerutdanning med vekt på ledelse holder til.
(Foto: HiKSU).

Kronprinsen ville gjerne møte noen studenter, og hadde en lengre prat med  blant annet Julie Sneve Langeland som er 2. års student på DMMH. 

Langeland synes det var en fin opplevelse å møte Kronprinsen. 

- Han var avslappet og lett å snakke med. Vi snakket om hvordan det var for oss studenter da Norge stengte ned som følge av korona, og hvordan det påvirket studiehverdagen vår.
HKM Kronprins Haakon besøkte DMMHs deltidsutdanning i Kristiansund.
HKM Kronprins Haakon besøkte DMMHs deltidsutdanning i Kristiansund.

Etter at Langeland fullførte videregående skole hadde hun først et år i sjøforsvaret og så et år i jobb. Deretter begynte hun på deltidsutdanningen på DMMH i Kristiansund.  

- Først og fremst ville jeg ha en utdanning hvor jeg jobber med mennesker. Jeg var usikker på hva jeg ville studere, men jeg har alltid likt å være rundt barn. Jeg trives veldig godt på utdanningen. Vi har dyktige og engasjerte lærere og det er et godt miljø i klassen.

For DMMH- studenten som ikke hadde erfaring fra å jobbe i barnehage er det praksis som har vært mest spennende så langt.

- Og det at jeg stadig lærer noe nytt, legger hun til. 

Høgskolesenteret i Kristiansund huser studier fra DMMH, Høgskolen i Molde og Høgskulen på Vestlandet.
Høgskolesenteret i Kristiansund huser studier fra DMMH, Høgskolen i Molde og Høgskulen på Vestlandet.

Daglig leder av Høgskolesenteret, Jøran Gården, presenterte Kronprinsen med en gave på vegne av DMMH, samt en invitasjon til feiringen av høgskolens 75-års jubileum i 2022. 
Daglig leder av Høgskolesenteret, Jøran Gården, presenterte Kronprinsen med en gave på vegne av DMMH, samt en invitasjon til feiringen av høgskolens 75-års jubileum i 2022.Publisert: 16.09.2020 00:00
Ønsker du mer informasjon om dette temaet? Kontakt en av våre eksperter