Facebook
Gå til innholdet
Lukk

Konkurranse: Hvem fortjener vår nye DMMH-genser?

Studieåret 20/21 er snart over, et år som har vært sterkt preget av pandemi og smittevernstiltak. Nå spør vi, hvem har spredt lyspunkt inn i studenthverdagen din?
Heidi Bergmann i studentekspedisjonen viser frem den fine DMMH-genseren. Delta i trekningen om 4 gensere ved å nominere en som har gått med deg gjennom studieåret.
Heidi Bergmann i studentekspedisjonen viser frem den fine DMMH-genseren. Delta i trekningen om 4 gensere ved å nominere en som har betydd noe for deg i løpet av studieåret. 

Send inn forslag om hvem som fortjener genseren

Både studenter og ansatte har savnet fysisk undervisning og de viktige møtene i ganger og klasserom. Men våre rundt 1440 studenter har på best mulig måte trosset pandemien og tatt til seg kunnskapen som trengs for å jobbe for barns beste. Snart er dere i mål. 

Men hvem har hjulpet deg gjennom dette rare året? Hvem tok det ekstra Zoom-møtet for å snakke deg gjennom kunnskapsområdet, hvem hjalp deg med å finne pensumboka du ikke klarer deg uten, og hvem skrev den? Hvem ga deg den gode peptalken, tiden sin, studiegleden, mestringsfølelsen og troen på at du greier dette? Hvem smilte til deg i gangen da du trengte det mest?

Vi ønsker å gi en oppmuntring til den som har vært der for deg. Det kan være en medelev, en lærer, en studieveileder, kanskje en ildsjel i en studentforening eller en praksislærer, en renholder, fadderen din eller studentassistenten, kort sagt alle ansatte og studenter ved DMMH og i våre praksisbarnehager, inkludert helsesykepleier Kari og kantinepersonalet vårt fra Sit.

I samarbeid med Studentparlamentet har DMMH fått nye skolegensere. Som en takk for innsatsen gir vi bort 2 gensere til den som var der for deg, samt 2 gensere blant dere som sender inn forslag.

Genserne kan også kjøpes på Akademika. DMMH sponser de første 100 solgte genserne med 100 kr, slik at prisen da blir 299 kr. 

Det er lov å nominere flere personer, men vi ønsker en liten begrunnelse for hver nominasjon. Vi tar imot forslag til og med 25. mai.
 
Publisert: 10.05.2021 00:00
Ønsker du mer informasjon om dette temaet? Kontakt en av våre eksperter