Facebook
Gå til innholdet
Lukk

Lydhøre samtaler

Lydhøre samtaler er en podkast om kunstpedagogisk arbeid og utforskning sammen med barnehagebarn.
Lydhøre samtaler

Siden 2019 har det kunstneriske forskningsprosjektet LYDHØR i Kongsgården undersøkt sympoetisk samspill mellom natur, miljø, omgivelser og materialer, små barn, kunstnere, pedagoger og forskere. I juni oppsummerte prosjektet arbeidet sitt gjennom Lydhørfestivalen 2021.
Prosjektleder for Lydhørfestivalen, Lise Hovik (DMMH) håper mange vil ha glede av festivalsamtalene som er samlet i en podkast.
Prosjektleder for Lydhørfestivalen, Lise Hovik (DMMH) håper mange vil ha glede av festivalsamtalene som er samlet i en podkast. 

Grunnet pandemien måtte festivalen gjøre en rask helomvending fra levende møter til lydopptak av samtaler som er samlet i podkasten Lydhøre samtaler.

Lydhøre samtaler handler om kunstpedagogisk arbeid og utforskning sammen med barnehagebarn, der kunstverksteder innen musikk, sang, drama og teater, tegning og lek med gjenbruksmaterialer danner utgangspunkt for samtalene.

Flere temaer

Festivalen hadde et tema hver dag, og samtalene berøre temaene på ulike måter; Stedets betydning, Tverrfaglighet, Relasjonell musikk og Materialitet i scenekunst for barn. Hver festivaldag oppsummeres av den lille festivalstaben Emily Lutenthun (produsent) og Lise Hovik (prosjektleder).

Forskningsprosjektet Lydhør er et samarbeid mellom Remida-senteret, Teater Fot og DMMH. 
 
Publisert: 24.06.2021 00:00
Ønsker du mer informasjon om dette temaet? Kontakt en av våre eksperter