Facebook
Gå til innholdet
Lukk

- Mye bedre enn forventet med digital samling!

Digital styrersamling: Når man ikke kan samle styrere fra alle barnehagene i Gauldalsregionen til styrersamling på DMMH, så må man finne ei anna råd.
- Mye bedre enn forventet med digital samling!
Da finnes det heldigvis alternative digitale løsninger for å få møttes uten å møtes.

Onsdag 21. oktober var hele 35 styrere samlet til styrersamling på DMMH. Det vil si de satt alle spredt rundt om i Melhus, Midtre Gauldal, Rennebu, Oppdal, Røros og Haltdalen, foran hver sin skjerm på sine respektive kontorer.

Tema for samlingen var Regional kompetansestrategi (Rekom) i Gauldals regionen. I tillegg stod samskapte læringsprosesser, erfaringsutveksling, informasjon, medskaping og dialog på agendaen.

Dette var den første digitale styrersamlingen som DMMH arrangerte og både arrangør og deltakere var spente på om dette kom til å fungere.

«Mye bedre enn forventet med digital samling!»

- Styrer i barnehagen

I følge tilbakemelding både fra deltakerne og arrangøren hadde samlingen gått over all forventning. Den tekniske løsningen hadde fungert uproblematisk og innlegg fra Fylkesmannen ved Anne Kirsti Welde var en fin innledning til samlingen. Kommunikasjon mellom deltakerne i grupper på tvers av kommunene, der de diskuterte forhåndsutsendte spørsmål fungerte også utmerket.

styrersamling.2jpg

Publisert: 21.10.2020 15:00
Ønsker du mer informasjon om dette temaet? Kontakt en av våre eksperter