Facebook
Gå til innholdet
Lukk

Ny bok: Erfaringer i spill

bkr2
Børge Kristoffersen, dosent i Drama ved DMMH, setter i sin nye bok søkelys på hvordan kunnskaper fra et estetisk fagområde kan bidra i veiledning av nyutdannede barnehagelærere.
Den nyutdannede læreren har sekken full av kompetanse, kunnskap og ferdigheter, men er langt fra ferdig utlært. Hvordan kan handlingsorienterte veiledningsformer gi verdifull læring og redskaper i overgangen mellom utdanning og lærerprofesjon?
 
For nyutdannede barnehagelærere kan aksjonsveiledning være et nyttig redskap i profesjonskvalifiseringen. Denne boken setter søkelys på hvordan kunnskaper fra et estetisk fagområde, teateret, kan bidra i veiledning av nyutdannede barnehagelærere det første året i deres profesjonspraksis.
 
Boken henvender seg til studenter innen veiledning, til veiledere og mentorer og til «Nettverk for nyutdannede lærere i barnehage, grunnskole og videregående opplæring». Andre som også kan ha nytte av boken, er miljøer som er opptatt av veiledning innen feltet profesjonskvalifisering, forskere, pedagogisk personale, kultur- og utdanningspolitikere og aktører innen forvaltning.

Boka er utgitt avFagbokforlaget.

Hør forfatterens egen presentasjon av boka:

Erfaringer i spill - Aksjonsveiledning i barnehagen. Av Børge Kristoffersen from Audun Mollan Kristoffersen on Vimeo.

Publisert: 02.09.2020 00:00
Ønsker du mer informasjon om dette temaet? Kontakt en av våre eksperter