Facebook
Gå til innholdet
Lukk

Ny leder av Caeca Regina

Cecilie Bjørkhaug lede linjeforeningen videre inn i neste studieår. 
Cecilie Bjørkhaug er ny leder for DMMHs linjeforening Caeca Regina.
Cecilie Bjørkhaug er ny leder for DMMHs linjeforening Caeca Regina. 

Bjørkhaug blir 3. års-student på linja barnehagelærer med vekt på musikk, drama, kunst og håndverk. Hun gleder seg til å ta fatt på oppgavene som venter etter sommerferien. Nestleder er Thea Agnete Arnøy Hansen fra samme linje.

Linjeforeningen skal være noe for alle

- Det er viktig for meg at vi når ut til alle studentene, sier hun. Linjeforeningen skal være et lavterskeltilbud som det skal være mulig å dukke opp på. Vi skal også tilby større arrangementer, målet er at alle skal finne noe de liker gjennom oss. 

Til tross for en del koronarestriksjoner har Caeca Regina vært svært aktiv det siste året. De har gjennomført flere quiz, filmkvelder, vaffeltirsdager og Halloweenfest. Dette ønsker Bjørkhaug å videreføre. 

- Vi har samarbeidet en del med andre Studentforeninger og med Studenkroa. Den er alltid åpen, både for medlemmer av linjeforeningen og for de studentene som ikke er det. Her kan de slappe av, spille spill, jobbe med skolearbeid og treffe kjente og ukjente medstudenter. 

Det er en trygghet å vite at det finnes en linjeforening

Bjørkhaug mener det er viktig at høyskolen har tilbud som er initiert av studentene selv. Når de får på plass det nye styret i høst skal de arrangere en idèmyldring og lage ferdig programmet for studieåret 22/23. 

- Linjeforeningen er viktig, det er et sosialt fellesskap hvor du blir kjent med andre studenter på tvers av linjer. Det er mye gøy som skjer, og hyggelig og sosialt. Her er det plass til studenter fra alle linjer og årstrinn. Vi jobber for at alle skal ha en plass på skolen, og føle seg inkludert. Miljøet er veldig åpent og trygt, vi tar i mot alle. 

Hun understreker også at de ikke har noen opptaksprøver for å komme inn. 

- Alle skal kunne bli med, uten å gjøre noe som de er ukomfortable med. Det er heller ikke sånn at du må bli med på alle aktivitetene, du blir med på akkurat så mye eller lite som du ønsker. 

Publisert: 28.06.2022 00:00
Ønsker du mer informasjon om dette temaet? Kontakt en av våre eksperter