Facebook
Gå til innholdet
Lukk

Nytt fadderopplegg ved DMMH

Årets Fadderstyre håper alle nye studenter vil delta i Fadderuka.
ny-fadderordning-pa-dmmh

Frida Askim og Malin Stenersen Brusveen er Fadderansvarlig og Pr/webansvarlig i det nye Fadderstyret ved DMMH.

- Hensikten med Fadderuka er at studentene skal bli kjent med hverandre, forteller Askim. Det nyopprettede Fadderstyret har derfor bestemt seg til å flytte alle aktivitetene til campus. - Ved å bruke campus mer håper vi på å få et enda tettere samarbeid mellom de forskjellige faddergruppene. Det er en flott mulighet for studenter på ulike linjer til å bli kjent på tvers av klassene.

Tidligere har studentene ved DMMH deltatt i Fadderuka Quack! Etter flere fusjoner mellom de deltagende utdanningsinstitusjonene ble Quack nedlagt tidligere i år. Studentparlamentet ved DMMH og Linjeforeningen Caeca Regina har, sammen med fjorårets Quack!leder på DMMH, tatt på seg ansvaret med å lage en alternativ ordning. 

Alle planene for fadderuka er ikke satt enda, men den varer fra 19. - 25. august, med oppstart rundt immatrikuleringen. 

- Vi kommer til å ha mange sosiale arrangement, som rebusløp, temafest og grilling sier Brusveen. Hun legger vekt på at Fadderuka er en samlingsuke for alle nye studenter, og lover også flere rusfrie arrangement. - Vi ønsker at flest mulig skal være med og vil lage arrangementer som passer for alle.
Publisert: 29.03.2019 00:00
Ønsker du mer informasjon om dette temaet? Kontakt en av våre eksperter