Facebook
Gå til innholdet
Lukk

Nytt studieår, nye muligheter

Etter to år med digital åpningsseremoni var det fint å igjen kunne fylle glassgården med mange nye og spente barnehagelærerstudenter.

Arrangementet var preget av den høytidsstemning som hører med, og med vakker sang av Husbandet og velvalgte ord blant annet fra ordfører og rektor var det duket for en åpning av det nye studieåret slik vi er vant til.

apning05

Igjen prydet tre gule roser talerstolen, noe de har gjort i alle år siden oppstarten for 75 år siden. Rektor Else Berit Skagen forklarte at rosene symboliserte tro, håp og kjærlighet og viste til at dette er gode verdier å ha med seg i møte med livet og andre mennesker, uavhengig av livssyn eller trostilhørighet.

Høgskolelektor Tormod Murud-Riser, som har bakgrunn fra barnehagen, holdt en nydelig hilsen til de nyslåtte barnehagelærerstudentene. Han snakket varmt om livet i barnehagen, om det å bety noe for noen, det å være der når noen trenger deg og han ønsket de nye studentene lykke til på DMMH.

apning04 apning01

Studentorganisasjonene ved DMMH hadde et eget innlegg der vi fikk høre om både studentparlamentet, idrettslag, fadderordningen, linjeforening og fagorganisasjon, og der de nye studentene ble oppfordret til å engasjere seg og delta i studentfrivilligheten.

 

apning02   apning03
Studentene ble ropt opp klassevis og gikk med sine klassestyrere hvert til sitt for å bli kjent med høgskolen, utdanningen og ikke minst hverandre.

 

Nå myldrer det av liv på høgskolen, sånn som det skal gjøre ved oppstarten av nytt studieår. Velkommen alle nye studenter!

apning00

 

Publisert: 16.08.2022 00:00
Ønsker du mer informasjon om dette temaet? Kontakt en av våre eksperter