Facebook
Gå til innholdet
Lukk

Nytt tilbud fra Sit - sommerjobb

Studentsamskipnaden Sit tilbyr ikke bare vekketjenester, treningsmulighter og kurs i tidsplanlegging, nå lyser de også ut stillinger for studenter. 
studenter-munnbind-2

Sommerjobb hos Sit

Vil du være med og skape et spennende studentmiljø på campus? Har du et talent som grafisk designer og kan du tenke deg en liten ekstrajobb? Kanskje bor du selv i studentbolig og vil jobbe med husleie i sommer?  Søk sommerjobb i Sit og og kanskje blir det deg som skal bidra til å skape liv på campus og sette i gang nye aktiviteter i høst.

Marianne Ingeborg Karlsen i Sit Råd kan lokke med en spennende arbeidsplass. 

- Vi trenger studenter som vil gjøre en forskjell for sine medstudenter. Arrangere turer, morgenkaffe, kviss eller noe helt annet. Her er det rom for gode og originale ideer og tiltak!

Helt siden 1948 har Sit jobbet for å bedre studentenes velferd. Tilbudet har vokst gjennom årene ettersom studentenes behov har endret seg, og nye utdanningsinstitusjoner har kommet til. 

Det siste året har vært spesielt krevende for studentene, noe som den nylig publiserte SHOT-undersøkelsen kunne bekrefte. Mange studenter har slitt med ensomhet og depresjon, og Sit har kastet seg rundt for å finne måter å møte de nye utfordringene.

- I denne tiden har vi prøvd så langt som mulig å prioritere fysiske møteplasser for studenter, sier Karlsen.

- Vi har fått mange tilbakemeldinger på at det har vært godt å ha helsesykepleier fysisk til stede på Dronning Maud. Treningssentrene våre har vært åpne nesten hele tiden, og det å få beveget seg og møtt andre her har skapt mye studentttrivsel. Så erfarer vi at gratis morgengrøt og kaffe er noe som får studenter opp på campus på morgenen. Dette vil vi gjerne få på flere campus. Så vi håper at studenter på Dronning Maud søker studentjobbene og bidrar til å få opp flere trivselstiltak på campus.

Tilbud fra Sit

I tillegg til at samskipnaden blant annet drifter studentboliger, barnehage, helsetilbud og treningssentre bevilger Sit økonomisk støtte til studentorganisasjoner. Alle studenter i Norge må betale semesteravgift til sin studentsamskipnad. Gjennom Velferdstinget  har medlemmene mulighet til å bestemme hva pengene skal brukes til. 
 
Publisert: 19.05.2021 00:00
Ønsker du mer informasjon om dette temaet? Kontakt en av våre eksperter