Gå til innholdet

Terningkast 6 til Styrerutdanningen og DMMH

Nok et kull har avsluttet den populære styrerutdanningen - nå gjenstår bare eksamen. 
Det er imidlertid lite eksamensangst å spore blant studentene på utdanningens sjette kull. Snarere utsondrer de en sterk følelse av seier og samhold.

På utdanningens siste samling hadde studiegruppene en presentasjon hvor de oppsummerte de tre semestrene de har delt med foreleserne, hverandre og ikke minst med veilederne. 

- Styrerutdanningen har gitt oss en personlig og faglig utvikling i skjønn forening. Det beste med studiet har nok vært læringa, vi har fått brukt det vi har lært i eget arbeid, samstemmer Kenneth Bergstad, Malin Lyngstad Formo, Solveig Fredriksen, Elin Brandsæter og Sølvi Bjørnholm Grønning.  

ny-gruppe-styrerutdanningen

- Vi har fått mye ny input. Jeg synes absolutt at styrerutdanningen burde ha vært obligatorisk for å få jobbe som styrer, legger Bjørnholm Grønning til. Gruppa er enig i at det de har tapt på å være borte fra jobb vinner de med ny innsikt og kunnskap.

Det er ikke bare bare å sette seg på skolebenken igjen etter noen år i arbeidslivet, og gruppa er enig i at oppgaveskriving har bydd på noen utfordringer.
 
Nina Skipnes, Guro Kjersheim Skogen, Kjersti Skjevdal og Terje Pedersen synes også læringskurven har vært bratt, men de har lært mye underveis. 

gruppearbeid-i-styrerutdanningen

- Med god hjelp av veilederne og med godt samarbeid innad i studiegruppene har kompetansen og tryggheten vår økt. 

- I barnehagen er det fokus på alt annet, her har fokuset vært på lederrollen og meg selv, er et utsagn flere nikker gjenkjennende til.

- Utdannelsen har åpnet for at vi har fått et annet reflekteringsgrunnlag, nå har vi fått mer teori å støtte oss på etter mange år i praksis, nevner en av gruppene.

- Styrerutdanningen har vært veldig varm og ekte. Vi triller terningkast 6. 

fellesbilde-styrerutdanningen