Facebook
Gå til innholdet
Lukk

Trer av etter et langt arbeidsliv på DMMH

Eli og John Lorentzen ble denne uka takket av, etter å ha tilbragt et langt arbeidsliv på DMMH.
elijohnface

Til sammen har ekteparet jobbet på DMMH i 64 år, John som driftsleder og Eli som renholdsleder. De har også bodd noen år i Vaktmesterboligen som nå huser bokhandelen Akademika.

1200 m2, eller ca 100 eneboliger, er den bygningsmassen ekteparet har hatt ansvaret for, med hjelp av gode kolleger. En uendelig lang rekke med ombygginger, oppussinger, bruksendringer og vedlikeholdsarbeid har fylt arbeidsdagene.

Administrasjonssjef Geir Inge Lien var svært bevisst hvor dedikerte de har vært til arbeidet sitt på høgskolen.

- Dere har vært fokusert på å gjøre en best mulig jobb for DMMH, for studenter, for ansatte og for alle som har vært innom, alle som har fått kjenne på det med å ha et oppegående og velfungerende renholdsteam og driftsteam. Et godt kjennetegn på dere begge, er at det som kan gjøres i morgen det gjøres umiddelbart.

Deres varme, hjelpsomhet og vennlighet har gjort ekteparet svært populære blant studenter og ansatte, som uoffisielt har kronet paret til høgskolens egen konge og dronning. 

Med trampeklapp og roser fra hver enkelt ansatt ble det en minnerik siste arbeidsdag for Eli og John som nå fortjener en avslappende og innholdsrik pensjonisttilværelse.Publisert: 18.12.2015 00:00
Ønsker du mer informasjon om dette temaet? Kontakt en av våre eksperter