Facebook
Gå til innholdet
Lukk

Under utvekslingsoppholdet

Under utvekslingsoppholdet

Send SMS eller WhatsApp-melding til tlf nr: (+47) 40 81 54 90 eller mail til international@dmmh.no for å bekrefte at dere har kommet vel frem.

 

Endringer: Blir det endringer i emner eller datoer for oppholdet, ta kontakt med internasjonalt kontor snarest for godkjenning. Learning Agreement skal oppdateres, alle tre parter skal signere og studenten sikrer at alle sider av LA blir scannet og sendt til international@dmmh.no så snart som mulig etter avklart endring.

Barnehagepraksis: Husk at for å få barnehagepraksisen i utlandet godkjent, dere skal fylle ut "Attendance form" hvor dere registrerer oppmøte. Etter endt praksis, skal praksislærer fylle ut et «Final Assessment»-skjema. Dette skal barnehagene ha fått tilsendt, men Marianne Schram har også lagt disse skjemaene på itslearning. Praksislærerens utfylte skjema skal enten sendes direkte fra henne (han) til praksis@dmmh.no med kopi til msc@dmmh.no eller så legger praksislærer skjema i en lukket konvolutt som hun (han) gir til dere og som dere gir til oss når dere kommer tilbake på DMMH.

Confirmation of Stay: Et dokument som bekrefter varigheten på utvekslingsoppholdet. Internasjonalt kontor sender dette skjemaet når oppholdet nærmer seg slutten. Noen institusjoner har sitt eget skjema, det er ok at dere benytter dette. Lever/send til internasjonalt kontor så snart som mulig etter endt opphold.

Lær mye og kos dere!

Send gjerne bilder og noen filmklipp av hvordan det er å være på utveksling! Vi hører gjerne fra dere! 

Hvis du ikke har bestilt returbillett før avreise: Vi ber om å få tilsendt kopi av returbilletten, dette for å ha oversikt over når dere er tilbake i Norge.

Dersom dere er på reise, send beskjed til international@dmmh.no. Årsaken til at vi ønsker beskjed om dette er i forhold til beredskap. 

Dersom det blir vanskelig: Livet har sine oppturer og nedturer, utvekslingsopphold er ikke noe unntak fra dette. Hvis du kjenner det blir utfordrenene å takle utfordringer alene, undersøk hvilke tilbud som finnes på campus i vertslandet. SiT sin helsesykepleier sitt digitale samtaletilbud gjelder også for studenter på utveksling, likeså er studentprestene og studenthumanisten også for utvekslingsstudenter. Som ANSA-medlem har du tilbud om 4 gratis psykologtimer, les mer om ANSA sitt psykologtilbud her. Sjømannskirken har egne studentprester som tilbyr hjelp til studenter i utlandet, mer informasjon om tilbudet finner du her

Publisert: 24.08.2021 08:13
Ønsker du mer informasjon om dette temaet? Kontakt en av våre eksperter