Facebook
Gå til innholdet
Lukk

Vi ønsker studentene velkommen tilbake med tente fakler, banner og grilling av pølser

Ansatte ved barnehagelærerhøgskolen ønsket å markere gleden over at studentene er tilbake og at vi er et lite skritt videre på veien mot slutten av denne tunge perioden.

Vi ønsker studentene velkommen tilbake med tente fakler, banner og grilling av pølser
Mandag 1. februar ble studentene som ankom DMMH i vintermørket møtt av tente fakler og vaiende vimpler i parken på campus.

Det er tydelig at både ansatte og studenter gleder seg over at studentene ved DMMH igjen kan ha undervisning på campus. Etter en periode fra nyttår der all undervisning, med unntak av praksis, har vært digitalisert er det igjen liv og røre i klasserommene. Deler av undervisningen går fremdeles digitalt, men vi håper å kunne åpne mer og mer opp utover våren.

Ved lunsjtid var det fyr på både bålpanner og griller på gårdsplassen, her ble det grillet pølser og servert varm saft til de forbipasserende studentene. For at det ikke skulle samles for mange studenter på en gang ble ikke grillingen annonsert på forhånd. Dermed fikk vi en jevn tilstrømming av studenter uten at det oppstod for store folkemengder. Studentene satte stor pris på å bli ønsket velkommen tilbake på denne måten. Det var smil og latter over pølsene og studentene var veldig godt fornøyd med å kunne møtes både til undervisning og til en prat i pausene.

Pølseserveringen vil vare hele denne første uka og de ansatte har byttet på å grille og servere pølser, selvsagt iført både hansker og munnbind. Til tross for adskillige minusgrader i Trøndelag denne første uka i februar har det så langt vært god stemning rundt grillene og det ryktes at det hadde gått unna flere hundre pølser allerede etter de første dagene.

dmmh_velkommen_studenter01 
dmmh_velkommen_studenter08 
dmmh_velkommen_studenter03
dmmh_velkommen_studenter07


dmmh_velkommen_studenter06
Publisert: 04.02.2021 00:00
Ønsker du mer informasjon om dette temaet? Kontakt en av våre eksperter