Facebook
Gå til innholdet
Lukk

Bli student i Norges beste studieby!

Trondheim er landets beste studieby, kåret av studentene selv. Her er det fint å være student både på campus og i fritida.
Bli student i Norges beste studieby!

Velkommen til barnehagelærerhovedstaden.

DMMH er det eneste utdanningsstedet i Norge som har hovedfokus på barnehagelærerutdanning. Campus Dalen ligger sentralt i Trondheim.

Å komme til Trondheim som student

Det er for tiden let å få bolig i Trondheim, enten du vil bo i kollektiv, på hybel eller i egen leilighet. Studentsamskipnaden har studentboliger over hele Trondheim. Du kan lese mer om dette på Sit sine nettsider.

Det sosiale

På DMMH er det godt å være student. Her blir man fort kjent med hverandre i klassen og i studiegruppa. I tillegg har du mulighet til å delta i linjeforeningen, studentorganisasjoner som Pedagogstudentene eller Studentparlamentet, idrettslaget DMMHI og ulike studentdrevne aktivitetsgrupper, f.eks. Spillgruppa.

I Trondheim er Studentersamfundet, et viktig samlingssted for byens studenter. Studentersamfundet eies og drives av studentene selv. Her arrangeres debatter, konserter, teater og mye mer, i tillegg til til at medlemmene driver flere barer, kafé og restaurant.

Norges lengste uke, den tre uker lange kulturfestivalen UKA, arrangeres av Samfundet. I Trondheim finner du også ISFIT, verdens største internasjonale studentfestival.

Det er til sammen over 400 ulike studentforeninger i Trondheim, her finner du garantert noe du vil trives med,

Trondheim fra A-Å

Trønderhovedstaden byr på opplevelser i alle farger og fasonger.
Noen av dem har vi samlet her.

Interessert i å finne ut mer?

Da kan du lese mer om vårt studietilbud og møte våre studenter og ansatte her:

Studietilbud  Derfor valgte vi DMMH

Publisert: 14.12.2020 12:15
Ønsker du mer informasjon om dette temaet? Kontakt en av våre eksperter