Facebook
Gå til innholdet
Lukk

DMMHs representant for barnehagens stemme takker av

I det august bikket over til september takket akademikeren, poeten, lederen, norsklæreren, rådsmedlemmet og ikke minst barneforkjemperen Ivar Selmer-Olsen av her på DMMH.
ivar avskjed

I løpet av sine 38 år på høgskolen har Selmer-Olsen fylt et utall roller, mange flere enn det som kan nevnes her. I en rørende avskjedsforelesningstale fortalte han familie, venner og kollegaer om veien som førte ham til DMMH og hans mange prosjekter som har sprunget ut av hans virke på høgskolen.

- Ivar Selmer-Olsen kjemper en hellig kamp for barnehagen og barnehageutdanningen, sa rektor Hans-Jørgen Leksen i sin omtale av pensjonisten.

Det var ikke gitt at Selmer-Olsen skulle ende opp på DMMH. Men i løpet av studietiden førte tilfeldighetene ham inn på barnehagelærerutdanningen. Her har han blant annet vært en stor forkjemper for barnekultur og ikke minst for å få mastergrader inn i barnehageutdanningen.

Det er ikke helt slutt enda, forhåpentligvis vil Selmer-Olsens stemme gi seg uttrykk i flere kronikker og debattinnlegg. Han har seniorkontor på loftet, og kan skilte med tittelen Pensjonist med tilknytning til DMMH. 

"Livets tilfeldigheter avgjør hvem du blir" et intervju med Ivar Selmer-Olsen.
Publisert: 08.09.2017
Ønsker du mer informasjon om dette temaet? Kontakt en av våre eksperter