Gå til innholdet

Studentkort og studentbevis

Studentkort med bilde vil bli utstedt av høgskolen i løpet av de første dagene i høstsemesteret. Nærmere informasjon om tid og sted blir gitt ved studiestart.
Studentkortet fungerer som nøkkelkort til høgskolens bygninger, lånekort på høgskolens bibliotek og som kopi-/utskriftskort.

Hvis du skal få studentrabatt på offentlige transportmidler, må du i tillegg til studentkort også vise digitalt studentbevis.

For å oppnå moderasjon ved reise fra hjemstedet til høgskolen, kan opptaksbrevet fra Samordna opptak brukes som midlertidig bevis. 

Studentbevisapp

DMMH har i likhet med de fleste andre høgskoler og universitet tatt i bruk en løsning som gir digitalt studentbevis. Dette er en app som er tilgjengelig for mobiltelefoner med Android, iOS eller Windows. Du kan laste ned appen gratis fra Google Play, Apples App Store eller Microsoft Store. Les mer her: https://www.fellesstudentsystem.no/studentbevis/

For at du skal kunne bruke appen, må du først ha gjort følgende:

Når du logger inn velger du først DMMH som din tilhørighet. Så logger du inn med samme brukernavn/passord som IT-kontoen din ved DMMH. Hvis du er semesterregistrert og har betalt studieavgift, vil semesteret som beviset er gyldig i stå oppført på gul bakgrunn.


Ofte stilte spørsmål

Oppdatert